Sitter på jobbet...

Har tråkigt. Har massor att göra men vill inte.

*Ler*
Sitter och tänker lite. På Milla som blev så arg i onsdags att hon hoppade jämfota med knäna i öronhöjd ungefär, flera gånger. Sedan avslutade hon med att fälla ut benen och landa på rumpan. Vilt skrikande... Gudars... Hon har humör den lilla damen.

Jag och Hjalmar fick klippt gräsmattan hemma igår. Andra gången på en vecka. Den blev bättre än vad man kunde tro. 

Måste skaffa nät till studsmattan... Milla ramlade av den och jag trodde att hon skulle bryta nacken... Det blir så mycket vildare när dom är några stycken. 

Både Milla och Hjalmar svarar när dom får frågan vad dom heter, med alla sina namn. Hjalmar låter dessutom helförbannad. Det finns inte en kotte som förstår vad dom heter. Dom ligger verkligen lika i sina faser. Det är ju bara 6 dagar emellan dom.
*skratt*

Just nu så är Henrik och Hjalmar ute och slår andra skörden. Det skall bli skönt när den är inne.

Vi smetar in Hjalmar med solskyddsfaktor 50 i ansiktet och på händerna där han fick alla blåsor. Ansiktet börjar att rätta till sig. Han har ett litet sår på hakan efter en blåsa nu bara. Jag är rädd för att det skall bli pigmentfläckar. Det räcker ju med att framtänderna är döda, läppen har ett stort ärr efter han klöv den, ärret på kinden efter pinnen som nästan gick genom och näsan som han krossade när han var två... 

Ha det!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0