Parc Asterix

Jag och sonen tog bilen till Parc Asterix.

Bara att åka bil dit var ett äventyr. GPS:en ledde in mej in i en tunnel som var drygt tre km lång. Där inne fungerar inte GPS:er ... Men det finns avtagsvägar ... *Ameh*

Fram kom vi i allafall.

Vilket kanonställe det var!

27 euro för att komma in och därefter allt gratis. Nja, inte maten och det då. Men alla attraktioner.


Vi hade en toppendag!

Många roliga saker fanns det att åka.

Bland annat en klassiker: Ormen Långe. Som naturligtvis hette något annat.Sedan så fanns det ett roligt klätterställe:Det fanns en fräck bergochdalbana som vi inte vågade testa, trots att det sög i bergochdalbanetarmen.Vi hade verkligen en bra dag inga köer och gott om tid.

... och barnen ... Det fanns ett spöktåg!Åh, vad underbart, roligt det var. Ett riktigt gammaldags spöktåg.

Parken var stor. Det tog många timmar att gå runt den. Där fanns Astrix och Obelix by. Där fanns ett delfinarium:Allt var bara att gå in på och testa. Inga köer!

Vi såg en show där dom tränade legionärer. Den var rolig, trots att jag inte kan ett enda ord på franska.Hjalmar åkte det mesta och blev lycklig när han hittade "Flumeride".
Den uppförde sig precis som på Liseberg och han blev sjöblöt.Men det är ju bara så det skall vara!Sedan så fanns det ju alla andra åkattraktioner som brukar finnas.
Just här så vägrade kortet i kameran att visa upp fler kort. Men jag rekomenderar skarpt ett besök på Parc Asterix i Maj. Sällan har jag sett så många attraktionsskötare ha så tråkigt.

Vi hade en kanondag i solen.

Ha det!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0