Bara gamen som saknades...

Nu har vi varit på begravningsbyrån. Vi var väldigt överens allihop. Allt gick relativt smärtfritt.
Men jag kan inte släppa att det är så makabert. Kataloger med kistor, kataloger med urnor. Kataloger med kransar... När sedan entreprenören är helt klädd i svart kostym med grå-svart randig slips, väldigt lågmäld och näst intill utplånad, så kände jag att det bara var gamen som sitter på dödgrävarna i Lucky Luke som saknades.

Undrar varför han hade missat den?

Kommentarer
Postat av: Peter Siberg

Sanna. Jag vet vad du går igenom. Jag gjorde det för 20 år sedan. När jag läser dina bloggar känner jag igen det så väl att det är hopplöst att hålla tillbaks tårarna. Jag vet att allt känns orättvist och man är urförbannad. Jag kände mig otroligt maktlös och tom. "Han fattas mig" sa Mattis i Ronja Rövardotter när Skalle-Per dog och precis så var/är det. Det är skönt att läsa bloggen om begravningsentreprenören, för det märks att det är SANNA som skrivit det. Din underbara ironi och ditt sätt att se saker och sedan beskriva dem är kvar. Tack för det.

Kom ihåg att vi finns här. Ni kommer kanske inte be om hjälp även om vi säger det. Men du vet...

Ta hand om er! Livet går vidare, om än mycket tyngre.

Kram Peter

2007-10-16 @ 22:21:35
Postat av: Sanna

Tack Peter! Jag har också tänkt på Mattis och Skall-Per. Hans sätt att skrika och kasta saker är någonting som man vill göra ibland, men inte gör...

Kram!

2007-10-17 @ 05:24:21
URL: http://vallby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0