På kvällen hamnade vi ute på Askerön

Badade gjorde vi i det solvarma havet. Inga maneter i sikte. Grabbarna var ute och fiskade litegrann. Krabbor fiskades upp och Hjalmar den tokige ungen hoppar från bryggan som en tok. Han springer ut på bryggan, tar sats och slänger sig rätt ut. Helt utan något att flyta på.



Förra gången träffade jag på Charlotte och den här gången så träffade jag Katarina. Hon var där med hela familjen. Oliver hade blivit stor kille och tvillingarna Frida och Jennie var i den där härliga åldern när dom skall göra ALLT själva och det tar 100 år att få gjort något.

På vägen hem efter spagetti och köttfärssås så blev vi hejdade av Ulla. Snabbt så hamnade vi i den Hansenska varma familjen. Bestemor var med i år igen och är en sådan pigg rolig gumma. Ulla lekte med Hjalmar som snabbt adopterade henne. Han fick en filt som hon svepte in honom i som en liten arab.

Han somnade som en sten på vägen hem i bilen. När Henrik bar in honom så vaknade han, fas han inte egentligen kunde vakna. MAO helförbannad. Inget dög och tårarna sprutade. På slutet så stod han med filten från Ulla och en slags mössa som han fått uppe i Norge och fullständigt ylade efter Ulla.
-Ulla, jag vill till Ulla!
Sedan så somnade han strax efter det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0