Fibromyalgi

Hip hurra.

Jag fick diagnosen Fibromyalgi när jag ville ha en remiss till Reumatologen.

Det är tydligen liknande problem utan lösning.

Jag har alltid hört att det skulle vara en inbillningssjukdom. Något som drabbar tanter.
Mao så är jag en inbillningssjuk tant.

Tack. Nu känns det mycket bättre.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Åhh... tantsjukan.... Min mamma har forskat i ämnet. Så jag har två stora avhandlingar stående i bokhyllan. Läkarens utväg när kunskapen tar slut.... som foglossning. ingen vet hur, varför eller något. Typiskt att inga män får det. Då hade vi haft mängder med svar och botemedel...2008-11-25 @ 22:41:09
URL: http://www.brakstakarna.se
Postat av: Sanna

Japp, tantsjukan ...

Ingången i tantåldern är tydligen vid 38 år. Eller kanske 32 eftersom det var då det började, som foglossning ...Lite trött blev jag. Varför inte gå till grunden med problemet. Istället får jag en diagnos i present som jag inte vill ha.Ha det!

2008-11-26 @ 08:37:39
Postat av: katti

Välkommen in i gänget........

Du är inte ensam med den diagnosen bara för att man inte faller in i en sjukdomsbeskrivning exakt så passa fribromyalgi in på alla kvinnor över 30. Konstigt. Det här ämnet kan verkligen få igång mig, det tog mig 10 år att få en tablett utskriven den fick jag i förrgår. Går på utredningar igen, för ojdå jag var visst inte så kry. Blä.

Det är jag och hundarna här på dagarna, vi trivs. Abbey har börjat smälta in mer och mer, fast hon saknar små barn, mina tonåringar behöver ju inte vaktas/vallas.

2008-11-26 @ 09:45:55
URL: http://katti@ullvision.se
Postat av: Sanna

Tack för välkomnandet!Tabletter får jag. Alldeles för många. Fick några fräcka små ljusblå saker igår. Men jag ville ju ha hjälp ...Har du fått utredning på riktigt den här gången?Abbey är en fin hund. Vallar du något med henne?Ha det!

2008-11-26 @ 10:06:22
Postat av: Birka

Jag vet att man kan gå god hjälp av sjukgymnasitk och vattengympa och att se över sin kost (vet dock inte riktigt hur) av en bekant med fibromyalgi. Hoppas att du får bra hjälp.

2008-11-27 @ 20:32:09
URL: http://lindal.blogg.se/nystart/
Postat av: Sanna

Birka: Jag vet inte riktigt jag heller än så länge. Men jag antar att jag har en del att lära mej.Ha det!

2008-12-01 @ 19:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0