Japp! Där var det. Mitt nya jobb!

Telefonrådgivande Häxa/coachSedan urminnes tider har kvinnor och män med hjälp av naturen och vår Moder jord använt sig av ritualer, kristaller, symboler och gamla skriftspråk för att förutse framtid, hälsa, lycka, kärlek och tur.

Idag finns det fortfarande en del som använder sig av dessa gamla tekniker för att kunna göra detta. Är Du en av dem som kan det?Brukar du lägga tarot eller runor för dina nära och kära? Har du "dolda" kunskaper om kristaller, örter, ritualer etc? Har du andra kunskaper inom den mediala världen och intresse av att utveckla dem vidare, då skall du inte tveka att söka dig till ossFrån de vackra landskapen i söder till de djupa skogarna i norr finns det en handfull människor som vigt sina liv till att hjälpa de som inte har dessa förmågor. Tillsammans bildar vi Häxriket i Norden. Nu söker vi dig i Göteborg trakten.Häxriket I Norden är ett ungt företag med urgammal kunskap. Hos oss arbetar några av Sveriges bästa medium. De arbetar med kontakt med andra sidan, runor, tarot, kristaller, örter, ritualer, besvärjelser, meditationer, personlig utveckling mm. Vi vill att du har en eller flera av dessa kunskaper. Vi gör arbetsprov för att se om du är den vi söker.

Du ska vara:Intresserad av att vidareutveckla dig

Flexibel

Plikttrogen

Noggrann i det du gör

Sätta kunden i första rummetVillig att vara med att föra företaget framåt i dess utveckling

Innan vi anställer dig, kommer vi att göra ett arbetsprov, för att se om du har de kvalifikationer som vi söker. Känner du dig osäker, har vi utbildningar att erbjuda.


Eller kanske inte då...

*Letar vidare*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0