Fallens dagar

Idag tar jag och sonen en tur upp till Trollhättan för att kika på fallens dagar en liten stund. Det stora kalaset är ju i morgon och på söndag, men då jobbar jag ju. Dessutom så kommer det att hälla ner vatten från ovan då ...

Henrik är ute och strängluftar. Håll tummarna för oss!

Kommentarer
Postat av: Svekhult-ia

Jag håller tummarna! För att ni fick en fin dag i Trollhättan, och för att strängluftningen funkar hela vägen....när man läser sånt här så blir man glad att man numera bara är hobbybonde och köper allt foder, jag minns stressen och kampen mot vädret. Ska komma ihåg det när jag ska betala för ensilaget och kraftfodret och frestas att sucka "tänk när vi tog både spannmål och ensilage själva.....". Fast det är ju inte billigt att ta själv heller längre, suck iallafall.



Fredagskram!

2009-07-17 @ 23:35:23
URL: http://www.svekhult.com/hundia
Postat av: Sabine

Fy vilken otur med ösregn på gräset. Tror ni fick en dag med uppehåll igår så ni kanske hann få in det. Men de här störtskurarna verka vara otroligt lokala. Vi hade en jättetur med vår lilla skörd. Den dagen ni fick första vattnet, i onsdags hade vi uppehåll hela dagen och fick balat. Sen kom även regnet här på kvällen. Hoppas ni får en trevlig dag i Trollhättan.

2009-07-18 @ 07:52:09
URL: http://www.mitchenskennel.se
Postat av: Sanna

Tummarna höll! Tack för hjälpen!

Nej, foder är inte billigt någongång faktiskt. ... och väder är ett elände.

Men det gick ju nästan bra iallafall.



Kram!

2009-07-18 @ 12:51:45
Postat av: Sanna

Sabine: Vi hade en trevlig dag i Trollhättan. Det var varm och skönt, vattnet plaskade och barnen hoppade sig varma och svettiga i hoppborgarna.

Skönt att ni hade tur! Det är så lite som gör tur och otur. Vi fick två jätteåskskurar med 20 mm i varje skur. Dom var väldigt lokala. Just över oss ...

Ha det!

2009-07-18 @ 12:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0