Varm varmare regn!

Efter flera dagars badande, solande, stekande, flämtande värme så trillar det plötsligt ner regn hemma.

Konstigt nog så är det i vägen när det kommer trots att det är såååååååååå efterlängtat.

I veckan som var så har vi hunnit med Askerön två gånger. Prässebo två gånger och Uddevalla badstrand en gång. Henrik och Hjalmar testade dessutom Uddevalla badstrand helgen innan.

Gossen börjar bli riktigt bra på att simma.  Han har en helt annan schwung i hoppandet från bryggan och är inte så osäker i vattnet.
Han slarvar fortfarande med simtagen men kan sprattla fram 50 m. Sedan sjunker han. Men det blir ju bättre och bättre.

Annars så är båda killarna hemma i samma ton. Dom skiftar i svart. Snacka om att dom är knallbruna. Jag har ju inte riktigt lika lätt för det där, men visst går det åt rätt håll. Huden som brändes nere i Skåne har jag börjat tappa av nu.

Henrik passar på att avmaska lammen nu i dag. Det var då regnet kom då ... Han skilde tackorna för några dagar sedan. Det var lite livat hemma när lammen plötsligt kom på att dom saknade sin mamma kl 04:30. Speciellt eftersom man inte gärna har fönstrerna stängda i den här värmen.

Henrik har fixat så vi har flug och myggskydd runt sängarna. UNDERBART. Så nu sover vi tält allihop. Hjalmars blev helt klart bäst eftersom han har en egen säng. det är svårt att få nätet att räcka till över dubbelsängen. Men det räcker till för överkroppen och ner på benen, det är ju där det behövs. Så skönt att kunna öppna fönstrerna!

Slutsvamlat

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0