Jobbar

Hipp hurra!

Henrik jobbar han också fast på ett annorlunda ställe.
Jag duschar, sätter på mig rena kläder och får sitta still en hel dag. Henrik han fortsätter hemma, fast han får axla min del också.

Jag har svårt att förstå vilken tur jag har som får åka hemifrån. Tänk att få sitta still en hel dag i rena kläder. Ingen som bäar mig i öronen, ingen arm upp i någon tacka. Inget liggande på knär med enveten lammunge.

Vilken tur jag har!!!!!

Kommentarer
Postat av: Lottie

Hej Sanna,vet du jag gör både ock! Jobbar på ett rent fint ställe där jag har rena fina kläder och rena naglar och där jag har dofter i näsan.

Sen kommer jag hem, går ut i stallet, förlöser små/stora knattar, rättar fellägen, bär och kånkar och blir smutsig och sliten.

Vet du vad som är bäst, att ha båda! Att ha balans i det man gör, lite rent och fint och lite smuts och svett :-)

När man jobbat långa långa pass, och ska jobba xtra och sen jobba långa långa pass igen.. Känns det sådär.

Vad tycker du är jobbigast med att göra bägge?

kraaam

2010-02-13 @ 17:46:56
Postat av: Sanna

Jag gillar att göra båda sakerna. Jag tycker om kontrasterna. När min kropp var ok så var det skönt att ta i så att man blev riktigt svettig och andfådd. Det kändes bra i hela kroppen. Det är skönt att ha på sig kläder som man inte behöver vara rädd om. Det känns bra att ha gjort något som räddar liv. Det känns helt ljuvligt när man lämnar ladugården och alla tackor och lamm har rent strö, nytt vatten och mumsar belåtet på ensilaget. Lugnet lägrar sig efter kaoset.På samma vis så känns det bra att klä på sig andra sortes kläder. Att i stället för att ta i med alla muskelgrupper, ta i med dom små grå. Lösa svåra problem och se när produktionen går vidare. Prata med människor över hela världen om tekniska saker.Får jag välja så vill jag ha båda världarna. Jag kan tycka lite synd om mina arbetskamrater som bara får se en sida av livet. Jag hade inte själv valt att bara jobba hemma på gården. Jag vill ha arbetskamrater och problemlösning på en annan nivå än vad jag kan få hemma.Men jag lovar om jag hade vunnit någon miljard eller liknande så hade jag sagt upp mej så fort att dom bara hade sett ryggen på mig.Det jobbigaste med att göra båda sakerna är just nu sömnbristen. Just nu så finns det ingen vilodag eftersom jag måste vara på topp både hemma och på jobbet. En annan sak som inte är så roligt är att jag är så specialicerad på båda hållen att jag inte kan prata om mitt jobb när jag är hemma och inte om vad jag gör på gården när jag är på jobbet. Det är två olika världar och dom kan tydligen inte blandas.Kram!

2010-02-14 @ 09:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0