Det är inte klokt

Jösses, vad tiden rusar fram just nu.

På något vis så har det blivit sommar och vi har fortfarande vinterkläderna framme.

Just nu så närmar det sig med vår Frankrikeresa. Det skall bli både roligt och skönt att åka bort till värme och trevliga människor. Sedan så är vi ju svenska nog till att tycka att det är skönt att lämna alla måsten hemma.

Henrik skall hålla kurs i flera dagar. Jag och sonen skall då göra barnsaker. Typ Euro Disney.
Sedan så skall vi försöka få till något som vi vill göra hela familjen. Inte helt lätt. Vissa saker går helt bort. Ingen av oss är intresserade att åka upp i Eifeltornet eller titta på Mona Lisa.

Vi får se vad vi hittar på helt enkelt.

Skolan är ju räddad och nu gäller det att få ihop planeringen inför hösten med lärare och lärarlag. Har ingen lust att lämna över det här till Rektorn och sedan få höra att inget gjorts.

Sonen gjorde en rejäl volt i fredags. Sicken smäll han åkte på. Nu har svullnaden lagt sig men näsan och överläppen är täckt med sårskorpor. Likaså översidorna på henderna. *Skakar på huvudet*
Säga vad man vill ... men när han slår sig, så gör han det ordentligt.

Nu till svårigheterna. Han skäms över hur han ser ut och vill inte gå till skolan i morgon. *Suck*
Jag måste nog följa med honom och ta frågorna. Jag tror att det är det som gör att han tycker att det är jobbigt. Att sticka ut, märkas av skäl som inte han kan påverka. Han har inte lätt att kommunicera i lägen där han tycker sig ha underläge.

Jag hade ju tänkt att sova ... Men självklart går sonens behov före.


Ha det!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0